Sommerlejr den 7.-12. juli

Ta’ med på eventyr!

Årets sommerlejr er lige rundt om hjørnet! Det bliver fem dage fyldt med det bedste i FDF! Alle puslinge, tumlinge, pilte, væbnere, seniorvæbnere, seniorer og ledere fra vores FDF-kreds tager sammen afsted på denne lejr!

Spejderbakken Øvre

I år skal vi holde sommerlejr på lejren Spejderbakken Øvre, som er en stor lejr i natur-skønne omgivelser. Lejren ligger i Grejsdalen ved Vejle.

Eventyr-sommerlejr!

Nu er det eventyrtid, tag vennerne med, for nu tager Ridderkaravanen afsted med Troldkvinden Trix og Dragen Rex.
– Så tag med og oplev eventyret!

Når vi ankommer til lejren er vi allerede midt i eventyret! For lejren er vores borg og det er her vi skal hjælpe Troldkvinden Trix og Dragen Rex med at finde hoved og hale på det fantastiske eventyr som venter på os.

Det får du ud af at tage med!

På årets sommerlejr får du meget med hjem! Du bliver nemlig mere modig, din visdom vil vokse, du vil blive stærkere – og når vi sammen hjælper Trix og Rex vil du mærke hvordan fællesskabet vokser!

Sommerlejren er fyldt med masser af planlagte aktiviteter. Hver dag er der SIESTA med tid til leg og afslapning. Hver aften samles vi til fælles lejrbål hvor vi laver underholdning, synger og hygger.

Sommerlejrens tid og sted

Lejren finder sted den 7. – 12. juli på Spejderbakken Øvre, Skrædderbakken 16, 7100 Vejle.

Med forældre ud og hjem

Lejren starter søndag den 7. juli kl. 14.00, ude på lejren, hvor alle ledere står klar til at tage imod børn og forældre. Lejren slutter fredag den 12. juli kl. 14.00.
Kryds af på tilmeldingen, hvis I har plads til flere i jeres bil, så vi kan sikre os, at alle børn kan komme ud og hjem! I får besked pr. telefon hvis I skal have andre børn med i jeres bil til/fra lejren.

To lejre i én

Familie FDF, puslinge, tumlinge og pilte er i »Borgen« og hjælper Trix og Rex! Her skal vi på eventyr og bl.a. opleve riddere og klaner. Vi skal på middelaldermarked og afholde en ægte Ridderturnering!

I den store lejr som er for væbnere, seniorvæbnere og seniorer, skal der bygges og bo i Middelalderen. Leve som Riddere og lære hvad dette betyder, både med mad, ridderkampe og finde ud af om skoven er sikker at færdes i…

Lejr-regler:

I FDF sover piger og drenge adskilt. Familie FDF, puslinge og tumlinge indlogeres indendørs. Pilte sover udendørs. Væbnere, seniorvæbnere og seniorer sover ligeledes udenfor. Lad mobiltelefonen blive hjemme. Sommerlejrens ledere kan kontaktes på deres mobiltelefoner. Du kan finde alle telefonnumre på her på hjemmesiden.

Forældre-kage, JA TAK!

Vi elsker kager! Derfor bliver vi RIGTIG glade for hjemmebag! Vi håber derfor at der er mange forældre som vil bage en kage til os.

Tilmelding sker på FDF-son.dk

Du skal tilmelde dig online på FDF-son.dk Øverst til højre klikker du på »sommerlejr«. Udfyld skemaet og klik send.
Overfør herefter betaling – se herunder.
Tilmeld dig senest søndag den 23. juni.

Betaling

Lejren koster 698 kr. pr. person. Husk, at vi har søskende-rabat, så kun én betaler fuld pris. Yderligere FDF’ere fra samme husstand kommer med for 498 kr. pr. person. Betal ved at lave en overførsel til kredsens konto eller send dem med MobilePay til 52100.  – HUSK at skrive »sommerlejr + barnets fulde navn«
Reg. 3205     Konto: 2157772     Danske Bank

Betaling skal ske senest den 25. juni.

Følg med i lejren på www.FDF-son.dk

Igen i år kan forældre og andre interesserede følge med i hvad der sker på lejren. Der bliver løbende opdateret på www.FDF-son.dk

PAKKELISTE:

• FDF-skjorten
• Sovepose
• Nattøj
• Lagen og hovedpude
• Toilettaske
• Håndklæde
• Alm. tøj til fem dage
• Varme bluser og overtøj
• Regntøj og gummistøvler
• Ekstra sko + inde sko
• March&Lejr -sangbogen
• Lommelygte
• Sygesikringsbevis
• Solcreme
• Evt. dolk

Pilte, væbnere, seniorvæbnere og seniorer skal endvidere huske liggeunderlag.

TILMELDING:

Share This