Sommerlejr den 1.-4. juni

Ta’ med på skattejagt!

Ta’ med når vi tager på skattejagt! Årets sommerlejr er lige rundt om hjørnet! Det bliver fire dage fyldt med det bedste i FDF! Alle puslinge, tumlinge og pilte fra vores FDF-kreds tager sammen afsted – og nok også nogle af de større børn.

Skattejagten

På årets sommerlejr tager vi på en stor skattejagt, hvor vi kommer til at skulle bruge alle vores kompetencer og færdigheder vi har lært i FDF. Vi skal lære at arbejde godt sammen, hjælpe og støtte hinanden og bakke hinanden op, for at kunne

løse de mange udfordringer vi møder. Glæd dig til en spændende skattejagt som varer hele tre dage – fyldt med overraskelser, spænding og masser af sjov!

Sommerlejren er fyldt med masser af planlagte aktiviteter. Hver dag er der SIESTA med tid til leg og afslapning. Hver aften samles vi til fælles lejrbål hvor vi laver underholdning, synger og hygger.

Sommerlejrens tid og sted

Lejren finder sted den 1. – 4. juni på Spejderbakken Øvre, Skrædderbakken 16, 7100 Vejle.

Spejderbakken Øvre:
I år skal vi på sommerlejr på en lejr vi ikke før har været på. Spejderbakken Øvre er en stor lejr i natur-skønne omgivelser. Lejren ligger i Grejsdalen.

Med forældre ud og hjem

Lejren starter fredag den 1. juni kl. 18.00, ude på lejren, hvor alle ledere står klar til at tage imod børn og forældre. Lejren slutter mandag den 4. juni kl. 14.00, hvor alle familier inviteres til at være med til den afsluttende del af Skattejagten. Lejren slutter kl. 16.00. Kryds af på tilmeldingen, hvis I har plads til flere i jeres bil, så vi kan sikre os, at alle børn kan komme ud og hjem! I får besked pr. mail hvis I skal have andre børn med i jeres bil til/fra lejren.

Lejr-regler:

I FDF sover piger og drenge adskilt. Puslinge og tumlinge indlogeres indendørs. Pilte sover udendørs. Væbnere, senior-væbnere og seniorer sover ligeledes udenfor. For alle puslinge, tumlinge og pilte er mobiltelefoner ikke tilladt. Sommerlejrens ledere kan kontaktes på deres mobiltelefoner. Du kan finde alle telefonnumre på hjemmesiden.

Forældre-kage-konkurrence

Vi elsker kager! Derfor bliver vi RIGTIG glade for hjemmebag! Vi håber derfor at der er mange forældre som vil bage en kage til os. Vi kårer »den bedste kage« og »den flotteste kage« på lejren, hvor børnene stemmer om det.

Tilmelding skal ske lige her!

Du tilmelder dig direkte her ude til højre.
Tilmeld dig senest søndag den 27. maj kl 20.00.

Betaling

Lejren koster 450 kr. pr. person. Husk, at vi har søskende-rabat, så kun én betaler fuld pris. Yderligere FDF’ere fra samme husstand kommer med for 350 kr. pr. person.
Betal ved at lave en overførsel til kredsens konto eller send dem med MobilePay til 52100. – HUSK at skrive »sommerlejr + barnets fulde navn«
Du kan også overføre til FDF’s konto:
Reg. 3205     Konto: 2157772     Danske Bank

Betaling skal ske senest den 27. maj.

Oplev lejren hjemmefra – Snak med dit barn 🙂

Der bliver opdateret billeder, film mm. her på hjemmesiden, så man efterfølgende kan få en god snak med sine forældre om hvad man har oplevet. Vi opfordre alle forældre til at spørge ind til lejren, så børnene kan få sat ord på deres oplevelser og I som forældre får lov at mærke lidt af suset en sommerlejr giver alle deltagere.

TILMELDING:

Share This