FDF Landslejr 2022

– en mega sej oplevelse venter på dig!

FACTS INFO:

  • 6.-15. juli 2022
  • FDF Lejrcenter Sletten for foden af Himmelbjerget
  • For alle FDFere fra pilt og op + familier
  • Over 10.000 FDFere på lejr i telte
  • Ca. 50 deltagere fra vores kreds

SNART GÅR DET LØS!

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

SIDSTE FRIST FOR TILMELDING:
15. marts 2022.

Du tilmelder dig lige her:
https://event.it/fdf/ll22

(Det er stadig muligt at tilmelde sig. Det koster bare et gebyr på 100kr.)

Forældremøde om Landslejr den 10. maj kl 18.30

Tirsdag den 10. maj kl 18.30 afholder vi forældre møde i Kernen, hvor alle forældre bedes komme og få seneste nyt om lejren. Der er masser af fortælle og god til også at besvare spørgsmål.

Vi glæder os til at se jer!

Vi er nu 58 som er tilmeldt!

Prisen for at tage på landslejr har vi arbejdet meget på at få så langt ned som muligt! Derfor kan vi med stolthed i stemmen fortælle at prisen nu er fastsat til kun 180kr. pr dag, altså 1800kr. Det er også inkl. mad og transport! Kun lommepenge er ikke med i prisen.

 

EKSPEDITIONSWEEKEND

Den 22.-24. april tager vi på Ekspeditionsweekend på FDF Lejrcenter Vork. Her skal vi sammen med 250 andre FDFere fra vores Landsdel øve os I at være sammen afsted. Indbydelsen til weekendlejren er ude nu! Der er senest tilmelding den 30/3. 

ONLINE BETALING

Husk når du tilmelder dig landslejren betaler du de første 500kr.
Resten af landslejrbetalingen skal foregå til kredsen, som senere sender alle pengene afsted samlet.
 

En eventyrlig opdagelsesrejse

På FDF Landslejr 2022 skal vi alle afsted på en eventyrlig opdagelsesrejse til et uopdaget kontinent, der hedder ‘Coratia’. Dette særlige kontinent består af syv landskaber, der tilsammen udgør det fantastiske fantasi-kontinent vi alle rejser til i vores luftballon.

De gamle fortællinger lyder, at der i Coratia gemmer sig ‘modets hjerte’ – en besynderlig Kronkordius, som for alt i verden ikke må gå i stykker eller falde i de forkerte hænder. En smilende FDF-pige ved navn Amelia har, oppe på det mørke loft, fundet sin bedstefars gamle logbog fra hans mange opdagelsesrejser.

På én af rejserne har han, som det første menneske, opdaget Coratia. Men bedstefaren er sidenhen aldrig dukket op. Amelia har besluttet at samle en lille ekspedition og drage afsted i sin luftballon mod Coratia – og hun drømmer om at alle FDFere fra hele landet gør det samme. Det kræver sammenhold og mod, at tage på en eventyrlig opdagelsesrejse til Coratia. 

Har du set flaskeposten og læst den?

Vi har i vores kreds modtaget en flaskepost fra Amelia! kredsen FDF-pigen Amelia Hun har kastet den ned til os fra sin luftballon! 

Flaskeposten har vi hængt op på væggen i Kernen, så hvis du ikke allerede nu har læst den eller fået den læst højt til et FDF-møde, så læs den læste gang du kommer i Kernen.

Flaskeposten fortæller en hel del om starten på landslejren, så glæd dig!