FDF Landslejr 2022

– en mega sej oplevelse venter på dig!

FACTS INFO:

  • 6.-15. juli 2022
  • FDF Lejrcenter Sletten for foden af Himmelbjerget
  • For alle FDFere fra pilt og op + familier
  • Over 10.000 FDFere på lejr i telte
  • Ca. 50 deltagere fra vores kreds

SNART GÅR DET LØS!

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

En eventyrlig opdagelsesrejse

På FDF Landslejr 2022 skal vi alle afsted på en eventyrlig opdagelsesrejse til et uopdaget kontinent, der hedder ‘Coratia’. Dette særlige kontinent består af syv landskaber, der tilsammen udgør det fantastiske fantasi-kontinent vi alle rejser til i vores luftballon.

De gamle fortællinger lyder, at der i Coratia gemmer sig ‘modets hjerte’ – en besynderlig Kronkordius, som for alt i verden ikke må gå i stykker eller falde i de forkerte hænder. En smilende FDF-pige ved navn Amelia har, oppe på det mørke loft, fundet sin bedstefars gamle logbog fra hans mange opdagelsesrejser.

På én af rejserne har han, som det første menneske, opdaget Coratia. Men bedstefaren er sidenhen aldrig dukket op. Amelia har besluttet at samle en lille ekspedition og drage afsted i sin luftballon mod Coratia – og hun drømmer om at alle FDFere fra hele landet gør det samme. Det kræver sammenhold og mod, at tage på en eventyrlig opdagelsesrejse til Coratia.

 

Har du set flaskeposten og læst den?

Vi har i vores kreds modtaget en flaskepost fra Amelia! kredsen FDF-pigen Amelia Hun har kastet den ned til os fra sin luftballon! 

Flaskeposten har vi hængt op på væggen i Kernen, så hvis du ikke allerede nu har læst den eller fået den læst højt til et FDF-møde, så læs den læste gang du kommer i Kernen.

Flaskeposten fortæller en hel del om starten på landslejren, så glæd dig!