Kom og prøv – onsdag kl 18.30

Kom og prøv Naturpatruljen for en aften. Mød de frivillige ledere og se om Naturpatruljen er noget for dig!

Ledere:
Mikael Tullesen: 42172085
Mathilde Lind

ONSDAG

fra 18.30-20.00

– For alle børn fra 7-14 år 

Vær med i Naturpatruljen


Naturpatruljen er for alle børn fra 7-14 år. Her mødes i på tværs af alder til spændende møder med naturen og FNs Verdensmål som udgangspunkt for alle aktiviteter.

Naturpatruljen mødes hver onsdag kl. 18.30-20.00 i »Kernen«, hvor vi følger årstidernes gang og tager på eventyr og opdagelse i de fine og spændende omgivelser vi har i nærområdet.

Aktiviteterne er alsidige og har et stort output af naturformidling, læring og nysgerrighed. Vi laver f.eks. pindsvine-huler, bygger stærekasser, går på opdagelse i marken bag »Kernen«, vi tager på eventyr i skoven og laver afstøbninger af dyrespor. Vi lærer om fossiler og andre spændende fund på stranden, vi taler om de udfordringer vores vejr og klima skaber, i et trygt og anerkendende fællesskab, hvor der er plads til forskellighed – og hvor vores forskelligheder altid skal være en fordel.

Michael Tullesen er holdleder for Naturpatruljen – og med en uddannelse i naturformidling og sin kæmpe viden om fossiler, fortids- og nulevende dyr, natur- og planteliv er han den perfekte FDF-leder for holdet. 

Alle er velkommen – og har du som forældre lyst til at være med, så meld dig som frivillig voksen og bliv hjælper eller medleder på holdet.

Når du er medlem i FDF, er det GRATIS at være med i Naturpatruljen!   

 

Tilmelding:

Du tilmelder dig Naturpatruljen ved at sende en mail til kernen@FDF-son.dk

PROGRAM for Naturpatruljen:

Tryk på de enkelte dag for at læse mere om hvad der skal ske.

(Tryk på det blå “+” nederst i højre hjørne for at abonnere på kalenderen)