Royal Speak audition samt udannelsesdag starter om:

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Sidste chance:

Åben audition 2. maj kl. 18.00-19.30 på Skovvej 50

Den 20. maj afholdes ROYAL RUN i Fredericia og du kan være med til at skabe den gode stemning!

FDF indbyder alle børn og unge mellem 9-16 år indenfor til åben audition på Skovvej 50 den 23. april mellem kl. 16-20. + 2. maj mellem 18-19.30.

Sådan er forløbet

I FDF elsker vi at lege! Vi leger både ude- og indendørs – og vi gør det året rundt. 
FDF er meget mere end bål og snobrød, f.eks. laver vi også teater, sketch og optræder. Derfor synes vi det lå lige til højrebenet, at lave ROYAL SPEAK, for det er ren win win for alle!

Børn og unge får muligheden for at vise sig frem, når de går til audition. Her bliver de mødt af frivillige engagerede voksne FDFere, som vurderer dem og giver dem en god og tryg oplevelse.

Efter audition udvælges kontaktes de børn og unge, som er gået videre til uddannelses-forløbet. De vil blive undervist af frivillige voksne FDFere i bl.a. stemmetræning, fremtoning, gejst, mod og andre skills, som skal bruges når man speaker. 

Uddannelsesforløbet varer som udgangspunkt to aftner i maj, med mulighed for mere solo-undervisning. 

Efter uddannelsesforløbet kontaktes alle deltagerne og får besked på, hvem der er blevet udvalgt. Vi vil dog forsøge at få alle deltagere med i en eller anden rolle på dagen.

Relationer, frirum og dannelse 

I FDF er der plads til alle – præcis som i Royal Run. 
Vi agter at give ALLE fremmødte en god oplevelse, uanset om man er god eller ej. 

I FDF giver vi børn og unge et ståsted at møde verden fra. 
Det betyder kort fortalt, at FDF er et frirum, hvor der er plads tro og tvivl, til at vokse, blive god og afprøve sig selv. Plads og tid til at lege sig til et større menneske – og at lære at stå bagerst i køen.

I FDF er det frivillige engagerede voksne som arrangerer og afvikler alt. Det giver stærke relationer -både imellem de voksne og blandt børnene. Resultatet er et trygt og stærkt fællesskab, fyldt med spændende oplevelser som giver gode kompetencer og mod på livet.

Kontakt 

Royal Speak arrangeres af FDF Fredericia Søndermarken.

Har du brug for kontakt kan du skrive til simon@FDF.dk